sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Aluekisat

Taas jännitystä täynnä oleva päivä Kupittaan kisahallilla!

Harjoitukset alkoivat tällä kertaa sen verran myöhään, että ehdittiin ensin laittaa kaikkien tukat kuntoon ja sitten lähdettiin lämppäämään porukalla. Harkassa ei kummallakaan joukkueella ollut tavanomaisia aamututinoita erikoisempaa ja siitä jatkettiin hyvillä mielin loppuverkan kautta laittamaan kisakynsilakkoja ja meikkejä valmiiksi. Marssin jälkeen katsottiin yhdessä Cowahien <3 suoritus ja sitten Blue aloitti kisaan valmistautumisen ja Celesten tytöt lähtivät ulkoilemaan Jeminan kanssa.

Bluen suoritus oli ryhdikäs ja iloinen, mutta joitakin mokia sattui esim. ristarissa.. Iloinen yllätys oli kuitenkin saada kategoria 3!! Svolin aluekisasta se on hieno saavutus! Kisan jälkeen tytöt pääsivät ottamaan Annan kanssa joukkuekuvia. Niitä pääsette näkemään hieman myöhemmin! :)

Celeste aloitti lämppänsä heti Bluen suorituksen jälkeen, juuri ennen kisojen taukoa. Odotus meinasi venähtää jo turhan pitkäksi, kun suoritukset rullasivat välillä aika hitaaseen tahtiin eteenpäin lukuisten tuomaripalaverien vuoksi.. Mutta odotus palkittiin ja matolla tytöt loistivat! Alkuohjelma meni aivan nappiin. Lopussa pakka alkoi hieman hajota ja suorituksessa tuli muutamia virheitä. Nyt treenataan ahkerasti pari viikkoa SM-kisoja varten, että tuo alkuohjelmassa nähty keskittyminen kantaa matolla koko ohjelman läpi. Tulokseksi Celeste sai kategorian 1 ja bonusta ryhdistä! Mitaleille päästiin taas Smindien ja Starlit Shinen kanssa, jotka olivat molemmat saaneet kategorian 2.

Myös Celestestä otettiin joukkuekuvia ja sitten Kolibreista yhdessä tiiminä. Ne säästämme kuitenkin tuonnemmaksi. Tässä muutama yhteiskuva muiden aluekisaan osallistuneiden TNV:n joukkueiden kanssa!

TNV:n joukkueet: Black, Kolibrit Blue & Celeste, Tixia, Sendica

TNV:n joukkueet 10-12v. sarjassa: Black, Kolibrit Blue & Celeste

Kolmen viikon kisaputken jälkeen pieni lepo ja ajatusten nollaus on ihan paikallaan ennen kuin ryhdytään toden teolla valmistautumaan kauden viimeisiin kisoihin!! Tulevalla viikolla Kolibrit viettävät joukkueiltaa.. luvassa huikeaa ohjelmaa, rentoutumista porukalla ja vähän herkkujakin! Kuulette myöhemmin viikolla mitä kaikkea joukkueillassa tapahtui! ;)

Tulevan viikon treenissä tuuletetaan myös hiukan ajatuksia ja kokeillaan uusia osia kevättä varten! Kolibrit nousevat keväällä 12-14 -sarjaan, joten kaikkea uutta ja jännää on luvassa myös silloin! Nyt päästään jo vähän fiilistelemään uusia juttuja tulevaa varten! :)

11 kommenttia:

 1. Nouseeko molemmat mestaruussarjaan?

  VastaaPoista
 2. Onnee kummallekkin joukkueel!(:♥ Mä tykkään tosi paljon teiän ohjelmista!(:♥

  VastaaPoista
 3. Meettekö SM sarjaan? Onnea

  VastaaPoista
 4. Hienoa tytöt! Suoritukset menivät upeasti molemmilta. Tsemppiä SM-kisoihin!:)

  VastaaPoista
 5. Mikä Bluen musiikin nimi on? Celestenhän on Headlock-Imogen Heap(:

  VastaaPoista
 6. Onnee taas :) ja meettekö sm vai kilpasarjaa keväällä:)

  VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)