perjantai 2. marraskuuta 2012

Cailap CupLauantaina 27.10. koitti pitkään odotettu ja jännitetty päivä, kun edessä olivat ensimmäiset kisat; Cailap Cup!! Aamu aloitettiin jo seitsemältä Kupittaan hallilla ja harkkalämppä pyyhki nopeasti viimeisetkin unihiekat silmistä. Harkka-suorituksessa Bluen tytöt olivat paremmin hereillä ja vetivät varman kokonaisen, kun taas Celesten tytöille kävi muutamia outoja mokailuja.. Noh, vielä ehtii kerätä hermot kasaan ennen kisaa! :)


Harkan jälkeen syötiin aamupalaa ja laitettiin hiuksia ja meikkejä. Bluen tytöt saivat silmiinsä pinkkiä luomiväriä puvun liivin mukaan ja Celesten tytöt tummaa sinistä. Kun nutturat ja meikit oli laitettu, päästiin pukemaan uudet puvut päälle ja valmistautumaan alkumarssiin. Ekaa kertaa valmiissa puvuissa ja meikeissä alkoikin vähän jännittää.. Apua, tänään kisataan!


Ensin kisamatolle pääsivät Bluen tytöt. Suoritus oli siisti ja ryhdikäs, vaikka parantamisen varaa jäi vielä vaikeusosien viimeistelyyn ja huolelliseen suorittamiseen. Fiilis oli kisan jälkeen hyvä ja kun saatiin tulokseksi kategoria 4, saatettiin huokaista helpotuksesta! Syksyn tavoitteisiin on vielä matkaa, mutta tästä on hyvä lähteä kohti seuraavia kisoja ja haasteita :)


Celesten tytöt pääsivät kisaamaan tauon jälkeen ja aamun hermostus oli selvästi saatu karistettua. Muutamia naruvirheitä ja eriaikaisuuksia lukuun ottamatta kisasuoritus näytti ja tuntui tosi hyvältä! Kun kisatoimitsija kuulutti, että Celeste on saanut kategorian 1, ei kukaan meinannut uskoa korviaan!! ”Ei kai ne kohta kuuluta, että ei sittenkään??” Tulokset alkoivat mennä tajuntaan vasta kun pahin shokki oli ohi.. ”Me saatiin eka ykkönen ikinä!!” No, siitä seurasi ilon kyyneleitä, halauksia, riemua… Tunnelma oli ihan mahtava! :D


Paluu arkeen ja kohti seuraavia kisoja!
Viikonlopun upeista kisafiiliksistä palattiin maanantaina harkkoihin ja työtä pitääkin jatkaa, koska seuraavat kisat ovat jo tulevana viikonloppuna. Treeneissä oli luvassa videoanalyysiä ja palautteen läpikäymistä valkkujen kanssa. Sovittiin molemmille joukkueille kehityskohteet seuraavaa kisaa varten ja esitettiin kokonaisia, joissa piti korjata videolta löytyneitä mokia kisasuorituksesta.


Keskiviikkona treeneissä hiottiin oikein urakalla ohjelmien epäselviä kohtia. Perjantaina on luvassa fiilistreeni, jossa valmistaudutaan lauantaina käytäviin TUL:n piirin kisoihin. Nähdään siellä! :)

Kuvat suorituksista Nefriittien blogista !! Kiitos :)

2 kommenttia:

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)