keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Alueleiri


Moi! Viime viikonlopun vietimme AV-leirillä Kisakalliossa. Leirillä opittiin monenlaista uutta asiaa ja vietettiin aikaa yhdessä joukkueen kanssa. Suurkiitos kaikille kouluttajille! :) Nyt paljon kuvia, vähän tekstiä (mukaillen tyttöjen sanoja) ja lopussa leirivideo!Celeste Sannan tanssitunnilla.


Sienet Sanni ja Wilma ^^


Susanna Luukkalan tasapainotunnilla piti "naulata" jalkapöytä ja kantapää maahan niin, ettei jalkapohjaan jäänyt kaarta. Sen jälkeen jännitetää polvilumpio ylös ja suora linja jatkuu maasta asti. Lopuksi pitkä käsi ja kallistus sivulle (*demonstroi tilttiä*) - Se toimi!


Reben ristari ennen Rosan balettituntia (jossa tehtiin mm. nopeaa valssisarjaa) :)


Siiri ja Renita :D


Veera ja Wilma valmistautumassa Nanan liikkuvuustunnille, jossa tehtiin selkää, ylkkäreitä ja tasapainoja.


Jenna sivutasapainossa :)


Launtaina oli tämän lisäksi luentoja, hyppytunti, ryhmäytymistä sekä tuomaritunti. Terve urheilija -luennolla opittiin ruokailurytmistä sekä elintapojen vaikutuksesta harjoitteluun. Hypyissä demona toimi Janica, joka hyppäsi yhdellä hypyllä maton päästä päähän. Jos joku ylitti tämän viivan, Sussu lupasi heille palkinnon. Muutama onnistui vaikka tyylissä oli vielä hiomista :D Ryhmäytymistehtävässä piirrettiin ympyrä paperille ja sinne joukkueen nimi. Jokainen kirjoitti jonkun toisen nimen ja tätä kuvaavan sanan ympyrään. (tällä aikaa valmentajat olivat balettitunnilla :D)


Essin suoristus :)


Mitä tapahtuu? Apuvalmentajan oikeaoppista kiusausta 8)


Sunnuntai-aamuna oli volttimonttu, josta myös valmentajat innostuivat! :D


Vartalo- ja balettitunnin jälkeen oli enää leirinäytös, jossa suurin osa joukkueista esitti ohjelmansa. Valmentajat antoivat palautetta toisille joukkueille ja saivat kommentteja ja parannusehdotuksia meidän ohjelmiin. Bussissa tehtiin vielä videoanalyysiä yksitellen, jotta suoritusten virheet saataisiin pois :)


Tytöt käymässä läpi kohtia ennen leirinäytöstä :D

+ leirivideo 

8 kommenttia:

 1. Nämä ovat kivoja nää leirivideot :D

  VastaaPoista
 2. Koska uutta postausta?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisakausi lähestyy, joten piakoin on varmasti luvassa uutta :)

   Poista
 3. Kiva blogi teillä ja näyttää siltä että on tosi hyvä yhteishenki!!! Ois kiva jos voisi tehdä ainakin kaksi kertaa kuukaudessa jotain treeni postauksia, sillä olisi kiva nähdä tyttöjä treenaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Treenipostaus on hyvä idea, koitetaan toteuttaa mahdollisimman pian! :)

   Poista
 4. Uutta postausta? Kisatkin on pian kaikki ohi olis siis kiva saada postausta:)

  VastaaPoista
 5. Kääks! Pahoittelut blogihiljaisuudesta! Tällä ja ensi viikolla tulossa uutta, lupaamme! Kiva kun jaksatte käydä katsomassa :)

  VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)