keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kolibrit Blue ja Celeste etsivät uusia valmentajia mukaan tiimiinsä


Kolibrit -tiimi etsii uusia valmentajia joukkoonsa. Oletko joukkuevoimistelutaustan omaava ja mahdollisesti jo valmennuskokemustakin saanut, voimistelusta innostunut ja harrastukseesi sitoutuva henkilö? 

Tiimimme tarjoaa loistavan mahdollisuuden lähteä mukaan valmentamaan joukkuevoimistelua kahdelle 12-14 -vuotiaiden mestaruussarjan joukkueelle. Tällä hetkellä tiimissämme työskentelee kaksi vastuuvalmentajaa ja kaksi junior -valmentajaa. Toivomme uusilta valmentajilta sitoutumista valmennustyöhön ja odotamme osallistumista vähintään kahden viikkovuoron ohjaamiseen. Ensimmäisen puolen vuoden aikana uudella valmentajalla on mahdollisuus osallistua treeneihin apuvalmentajana ja oppia samalla “joukkueen tavoille” ja tutustua tyttöihin. Jatkossa uuden valmentajan on mahdollista edetä tiimissämme vastuuvalmentajaksi asti.

Vaikka valmennustyö on tiimissämme pitkälle suunniteltua aikataulujen ja treeniohjelmien puolesta, arvostamme aina uutta näkemystä ja uusien valmentajien omia kokemuksia! Mikäli kiinnostuit olemaan osa taitavaa ja motivoitunutta tiimiämme, ota yhteyttä!

Vastuuvalmentajat: Aija Laihinen (aija.laihinen(at)gmail.com) ja Maija Niskala (mmnisk(at)utu.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)