tiistai 5. marraskuuta 2013

TUL Piirin kisa ja ohjelmien teemat

Kolibri -joukkueet menestyivät kiitettävästi TUL:n Piirin kisassa Turussa 3.11. Omissa sarjoissaan Bluelle kultaa ja Celestelle hopeaa!

Blue ja Celeste mitalit kourassaCelesten ohjelman teemana on iloinen, sateinen päivä. Ohjelman musiikki on miksaus musikaalielokuvan "Laulavat sadepisarat" ("Singin' in the Rain") tunnusmusiikista. Ohjelman koreografian on tehnyt Saara Rinne yhdessä joukkueen valmentajien kanssa.

Piirin kisassa Celeste sijoittui 12-14 -vuotiaiden mestaruussarjassa toiseksi pisteillä 4.93 / 2.73 / 7.83 = 15.49. Kisasuorituksessa näkyi vielä pieniä eriaikaisuuksia ja yksilövirheitä. Tällä viikolla joukkue valmistautuu tulevan lauantain Aluekisaan erityisesti ohjelman yhtäaikaisuutta ja ilmaisua harjoitellen.

Celeste onnellisena hopeamitalista!Bluen ohjelman teema on talviset lumihiutaleet. Ohjelman musiikki on Lumiukko -animaatioelokuvasta tunnettu "Walking in the Air" Nightwishin tulkitsemana. Koreografian ovat tehneet Alina Kurki, Sari Helminen, Hanna Hämäläinen ja Saara Rinne.

Piirin kisassa Blue kilpaili ensimmäistä kertaansa 12-14 -vuotiaiden kilpasarjan puolella. Suoritus oli Bluelle ominaiseen tapaa rauhallinen ja yhtäaikainen. Tulokseksi saatiin hienosti kategoria B, jolla saavutettiin kisan voitto! Tällä viikolla Blue keskittyy erityisesti hyppyjen ja askelikkojen viimeistelyyn Aluekisaa varten.

Blue innoissaan kultamitalista!!


Onnea kaikille viikonloppuna kisoissa menestyneille! Nähdään taas Aluekisassa viikonloppuna! :)


Celeste yhteiskuvassa Elixin kanssa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)