maanantai 10. maaliskuuta 2014

Bluen kuulumisiaBluen tytöt kirjoittivat itse kuulumisiaan kuluneelta kevätkaudelta:


Kevään ohjelma aloitettiin jo joulukuussa ohjelmaleirin merkeissä Turussa. Uuden ohjelman parissa ahkeroitiin koko lauantai ja sunnuntai. Olimme kuulleet vasta musiikin ja teeman, joten koreografia jännitti kovasti . Heti alusta alkaen huomattiin, että ohjelma sopi meille hyvin ja sitä oli hauska tehdä. Toki uudessa liikekielessä ja laskutavassa on vieläkin harjoittelemista. Viikonlopussa ohjelma saatiin jotakuinkin käytyä läpi. Sen jälkeen on treenisalilla hiottu aksentteja, vaikeusosia, siirtymisiä yms. Vielä on keskityttävä rohkeaan tekemiseen ja ilmaisuun. Kisoja odotetaan nyt jo innolla!

Pieni vilkaisu Bluen pukuun ;)


Bluen alueleiri leireiltiin Kisakalliossa 18.-19. tammikuuta. Turusta oli tarkoitus lähteä puolenpäivän jälkeen, mutta väärinkäsityksen takia odotimme bussia reilun tunnin! Kommelluksista huolimatta pääsimme perille vain kymmenen minuuttia ensimmäisen tunnin alun jälkeen. Leirillä opeteltiin ahkerasti mm. vartalonhallintaa, aukikiertoa, motoriikkaa ja uusia tehokkaita venytyksiä. Teimme myös liikkuvuustestit. Tauoilla tuntien välissä hioimme ohjelman liikkeitä ja kuvioita. Leirin lopuksi oli leirinäytös, jossa saimme nauttia muiden joukkueiden ohjelmista, sekä tietenkin esittää oman uuden ohjelmamme. Leiriltä lähdettiin väsyneinä, mutta mukaan saatiin ideoita ja motivaatiota treenisalille:)


Seuran ohjelmaleiri järjestettiin Kisakeskuksessa 24.-26.1. Lähdimme sinne yhdessä Celesten, Belissian ja Elixin kanssa. Sinne päästyämme söimme ja aloitimme alkulämpän. Alkulämpän jälkeen treenasimme muutaman tunnin ja söimme iltapalan ja menimme aikaisin nukkumaan. Lauantai aamulla herättiin aikaisin ja kävimme syömässä. Syömisen jälkeen kävimme lenkillä Kolibrit -tiimin kesken. Lenkin jälkeen lämmittelimme taas kaikki yhdessä. Sen jälkeen aloitimme ohjelman hiomisen. Saara Kuusinen tuli myös katsomaan ohjelmaamme ja saimme hyvää palautetta. Illalla oli yhteinen loppuverkka jonka jälkeen päästiin saunaan ja mentiin aikaisin nukkumaan. Sunnuntai aamuna oli kaikkien joukkueiden yhteinen lenkki ja lämmittely. Ohjelmatunnilla teimme jotain muutoksia ohjelmaan ja hiomista jatkettiin. Viimeisenä oli vuorossa leirinäytös, jossa saimme kaikkien joukkueiden valmentajilta palautetta. Rankan viikonlopun jälkeen syötiin ja lähdettiin kotiinpäin. Väsyneinä mutta iloisina saavuimme turkuun viiden aikaan . Kiitos kaikille muille joukkueille ja valmentajille onnistuneesta leiristä:)


Leirinäytöksessä


 Tulevana lauantaina Blue nähdään kauden ensimmäisissä kisoissaan Mäntsälässä!! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)