maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kolibreille tuplakultaa Länsi-Suomen Aluekisassa
Viikonloppuna koettiin upeita onnistumisen hetkiä Kupittaan urheiluhallissa, kun molemmat Kolibri -joukkueet onnistuivat kisasuorituksissaan ja voittivat kirkkaasti omat sarjansa!!


Bluen kilpailusuoritus oli ilmaisullinen ja iloinen. Ennen Aluekisaa tarkennettiin mm. liikkeiden muotoja ja harjoiteltiin vielä vahvempia aksentteja vartaloihin ja se näkyi kisassa! Blue sai suorituksestaan 12-14 -vuotiaiden kilpasarjan ainoan A -kategorian, sekä lisäksi kaksi bonusta; elämys ja taitotaso!! Hienoa tytöt!!


Blue kisasuorituksen jälkeen
Ihanat ranskattaret <3


Myös Celesten kisasuoritus oli vahva ja ilmaisullinen. Joukkue on onnistunut tuomaan jokaiseen kisaan aina kauden parhaan suorituksen ja sellainen nähtiin taas Kupittaalla lauantaina! Celeste voitti suorituksellaan 12-14 -vuotiaiden SM -sarjan. Pisteitä kisasta tuli huimat 16.35, joka sisälsi melkein täydet tekniset 5.9!!! JEEE!!!

Celeste kummijoukkue Valerien kanssa yhteiskuvassa ennen kisaa
Palkitut perhostytöt <3
Kaikkiaan Lahjan Tytöillä oli kisoissa iso ja upea edustusjoukko! Vanhimmista nuorimpiin; Lilium, Belissia, Kolibrit Celeste, Kolibrit Blue, Elix, Valerie, Vicies ja Viciex.

Valmennustiimi on SUPERonnellinen Bluen ja Celesten menestyksestä lauantain Aluekisassa! Aluemestaruus molemmista 12-14 -sarjoista!!!! HUIPPUA!!Kultaiset Kolibritytöt <3

8 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea koko Kolibrit-tiimille, upeaa! Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Teil on ihana blogi ja kuvat on parhaita. Voisitte vaan vähän useimmin kirjoitella :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät! :) Yritetään olla ahkeria blogin päivittämisessä! Alkukeväästä blogivastaavalla oli valmennuskiireiden lisäksi muutto, joten blogin päivittäminen jäi harmillisen vähäiseksi, mutta nyt taas yritetään napsia kuvia joka käänteessä ja tehdä juttua!! ;)

   Poista
 3. *Tää postaustahti on kyl iha hyvä :D

  VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)