maanantai 27. lokakuuta 2014

Do it or lose it.. @Cailap2014Kauden ensimmäinen kisa on takana ja Cailap toi taas juuri sitä mitä se parhaimmillaan osaa;  mahdollisuuden suurin onnistumisiin, sekä suuriin epäonnistumisiin! Kolibrit tiimissä koettiin sekä nousuja, että laskuja viikonlopun aikana, kun kaikki tiimin kolme kokoonpanoa tekivät ensimmäiset kisasuoritukset matolla.


Cailap -lauantaina Celeste kisasi 12-14 SM-sarjassa. Suoritus ei ollut keskittynyt, vaan matolla sattui paljon pieniä ja vähän suurempiakin virheitä. Eniten hermostus vaikutti vanteen käsittelyyn ja vanteita lentelikin rajan yli useamman kerran. :( Epäonnistumiset vaikuttivat rankasti suorituksen ja taiteellisen pisteisiin.. Teknisissä pisteissä oltiin onneksi ihan hyvällä tasolla. Edessä on paljon työtä, että onnistunut suoritus saadaa siirrettyä salilta kisamatolle, mutta se kai tähän lajiin kuuluukin. ;) Joku taisikin sanoa: "the only failure is when you say 'I give up'!!"

Celeste valmistautumassa kisaanKilpa Cailapissa sunnuntaina oli molempien Bluen kokoonpanojen vuoro astella matolle 12-14 -sarjassa. Ensimmäinen kisa meni molemmilta porukoilta hienosti. 

Koko Blue yhteiskuvassaErityisesti Blue -00 teki huikean suorituksen! Tyttöjen kisasuokka oli aivan ehdottomasti kauden paras kokonainen ja esitys oli vangitseva, vaikka Blue -00 menikin kisan vain viiden tytön voimin! Kokoonpanolle tuli kauden ensimmäiseksi tulokseksi B -kategoria, josta koko tiimi oli aivan onnessaan!! Huippua tytöt!

Blue -00 odottamassa tuloksia

Kolibrit Blue -00Bluen toisen kokoonpanon suoritus oli niin ikään vahva ja näyttävä. Tytöt ottivat kisayleisöstä kaiken irti ja loistivat lavalla. Blue avasi kisakautensa kategorialla A!! Blue palkittiin yhdessä OneTeamin Onetten ja Onessian kanssa, jotka myös saavuttivat kisassa kategorian A! :)

Blue odottamassa pääsyä matolle

Kolibrit Blue


mitalistit :)2 kommenttia:

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)