perjantai 21. syyskuuta 2012

Alueleiri 15-16.9.2012


Lähtö Alueleirille tapahtui Tuomiokirkolta kymmenen maissa, kun kaikki olivat nukkuneet enemmän tai vähemmän makoisat yöunet. Bussimatkalla Kisakallioon Aija ja Maija puuhastelivat treeninutturoiden parissa. Lisäksi söimme eväitä.


Ensimmäinen tunti oli perustreeni, jonka veti Saara Kuusinen. Jemina sai ilokseen toimia demotyttönä. Sen jälkeen Blue suuntasi Satu Rannan tasapainotunnille ja Celeste Sanna Lepoahon locking-tanssitunnille. Tasapainotekniikkaa harjoitettiin pehmeällä alustalla. Lockingissa oli tarkat käsiliikkeet jotka toteutimme tyylillä.


Seuraavana Saara piti molemmille joukkueille hyppytekehniikkaa. Harjoitttelimme vauhdinottoja erilaisiin hyppyihin, kuten perusharppoihin ja kaariharppaan. Saimme myös tietää pre-hypyn eri nimiä; lätäkkö, piiska ja ponkka. Sitten Bluella oli tuomaritunti ja Celestellä tasapainot. Ruokaa!! Kauan odotettu päivällinen koitti :D


Seuraavaksi oli Bluen vuoro tanssia Celesten suunnatessa Anna Forsmanin tuomaritunnille. Ohjelmaa tehtiin laskuilla ja Anna sai tarttua kaikkiin kohtiin, jotka tarvitsevat vielä lisähuomiota.


Lauantain viimeinen tunti oli Johanna Alhqvistin vartalotekniikka, joka oli todella hyödyllinen. Tunnin lopussa tehtiin vartalosarjaa eri musiikkeihin, ensin "normaaliin", sitten nopeaan ja lopuksi rauhalliseen. Ideana oli kuunnella musiikkia ja löytää aksentteja.


Päivän päätteeksi apuvalkut pitivät loppuverkan, johon kuuluvat ylivenyt eivät olleet suosiossa. Sitten suuntasimme iltapalalle valmentajien mennessä palaveeraamaan. Illalla kokoonnuimme Rantarinteeseen käymään yhteiset säännöt läpi ja tytöt kertoivat kommelluksia menneiltä kausilta :) Sovimme myös ensi kauden painopistealueet: liikkuvuus, jalkatekniikka sekä keskivartalon voima ja hallinta.


Aamulla oli aikainen herätys ja aloimme väkertämään nutturoita. Ravitsevan aamupalan jälkeen haimme kamat ja luovutimme huoneet.


Treenaus alkoi yhdeksältä Saaran lämpän johdolla, josta molemmat joukkueet siirtyivät Sanna Kolin huoltavaan harjoitteluun. Tunnilla opittiin yhtä sun toista syvistä lihaksista ja syvennettiin tietämystä jo ennestään tutuista liikkeistä.

Seuraava tunti oli liikkuvuutta Julia Romanjukin johdolla. Tunti oli kaikkien mielestä monipuolinen ja venyttävä J. Meille kerrottiin myös kotona venyttelemisen tärkeydestä. Ahkeran liikkuvuustreenin jälkeen kirmasimme lounastauolle.


Ruokailun jälkeen leikimme Punttipalloa ja Lontoon bussia kunnes oli aika siirtyä Saaran pitämälle keskivartalon voima –tunnille. Tunnilla teimme mm. lihaksia pallon avulla ja tukijalan voima -treeniä. Jäljellä oli enää Sannan vetämä loppuverkka ja leirin päätös. Kiitos kaikille leiristä!! :)

Loppukevennyksenä tiukat valmentajat :D ja pieni video! (viimeiset kuvat ovat lontoon bussista johon myös Jemina osallistui ;)

18 kommenttia:

 1. Todella hauskaa näytti olevan ;D
  Hyviä ja ihanan iloisia olette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut että unohdin vastata!! Mutta hauskaa oli ja kiitos :))

   Poista
 2. Ketkä teidän kanssa oli tuolla leirillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereen Sisu/Tampereen Työväen Naisvoimistelijat Glorit, Seinäjoen Voimistelijat Nemesia, Keravan Naisvoimistelijat Silva, Ulvilan Voimistelu ja Liikunta Safiirit Twist, Jyväskylän Naisvoimistelijat Xsiia ja Forssan Naisvoimistelijat Loiste

   Poista
 3. Jee leiri vaikutti tosi monipuoliselta ja kivalta! ihania kuvia! hienot tasapainot Veera ja Essi :)
  VB

  VastaaPoista
 4. Hyviä kuvia ja IHANA video :) Näytti olevan hauskaa xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hauskaa oli xD Pitäiskö tehä lisää videoita? (jos saan laadun paremmaksi)

   Poista
 5. Teil on tosi kiva ja kaunis blogi <3 Ois kivaa jos tekisitte aina välil postauksen treeneist ja kuvat ois vähän isompii ;) Toivottavasti teil tulee pian taitokuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hyviä kehittämisehdotuksia, koitan toteuttaa niitä :D Taitokuvista en osaa sanoa, kun tällä hetkellä on kova ohjelmien hiominen käynnissä.. Mahdollisimman pian :)

   Poista
 6. Teidät on haastettu! Ohjeet löydätte meidän blogista :)

  t. Xonox

  VastaaPoista
 7. Jeee!!!! Xonox haastoi teidät <3 Ootan innolla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Koitetaan ikuistaa joka hetki huomenna (että saadaan kuvitettua haastepostaus) ;)!

   Poista
 8. Kumpi tätä kirjottaa? Jemina vai Anna? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna on blogivastaava, mut myös Maija kirjoittaa välillä.

   Poista
 9. Teil on niin makeet puvut! Oon ihan kade :D T: Eräs voimistelia... PS. Tsemppii kisoihin!

  VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)