tiistai 11. syyskuuta 2012

Kolibriblogi avattu!

Tervetuloa meidän joukkueen blogiin ja sen ensimmäiseen postaukseen! Jotta pystyisitte paremmin seuraamaan Kolibrien tapahtumia, tässä pieni esittely lauseentäydennyksen muodossa :)


Meidän joukkue.. on Kolibrit Blue & Celeste ja seuramme Turun Naisvoimistelijat. Kilpailemme 10-12 -vuotiaiden sarjassa kahtena joukkueena, mutta treenaamme osan treeneistä aina yhdessä.

Joukkue sai alkunsa.. kun TNV:n sisarjoukkueet Blue ja Kolibrit yhdistyivät kesällä 2012. Muutoksiin tottuminen vie aikansa, mutta minusta olemme jo hyvällä mallilla :) Tiimin myötä meillä on yhteiset valkut ja paljon uusia treenikamuja!

Voimistelijoita on.. yhteensä 18, kaikki vuosina 99 - 02 syntyneitä. Bluessa voimistelee Eevi, Ella, Emilia, Jenna, Nuppu, Renita, Sanni sekä Wilma ja Celestessä Bea, Essi, Ida, Jadena, Lotta, Olga, Rebecca, Siiri, Sonja ja Veera.


Harjoittelemme.. tavoitteellisesti 4 kertaa viikossa, johon kuuluu myös baletti ja rytminen voimistelu. Osa meistä aloitti rytmisen tänä syksynä, osa kilpailee jo luokissa 1-3.

Ensi kaudella.. kaikilla on välineenä naru! Bluen teema on tytön ja hevosen välinen ystävyys ja Celesten kello + kiire & rauha. Tavoitteemme on nostaa viime kauden kategorioita (3-4) ja hioutua vielä yhtenäisemmäksi tiimiksi :) (ja tietysti kehittyä hypyissä, liikkuvuudessa, rytmisessä.. Olemme valmiita uusiin haasteisiin! ;)

Meidän valkut.. on Aija ja Maija sekä rytmisessä Janette. Lisäksi meillä on kolme apuvalkkua; Rosa, Jemina ja Anna.

Seuraava koitoksemme.. On Aluevalmennusringin leiri tänä viikonloppuna Kisakalliossa! Nähdään siellä, tai viimeistään Cailapissa :)


30 kommenttia:

 1. Kivaa kun teillä on blogi! Tosi paljon tsemppiä tulevaa kauteen, ootte mun suosikkijoukkue <3

  VastaaPoista
 2. Jee! Kiva kun teitte blogin:----).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ollu suunnitteilla jo jonkin aikaa, mut nyt saatiin toteutettua! Hyvä jos on jo innnokkaita (mahdollisia) seuraajia :)

   Poista
 3. Kuka teistä kirjoittelee tätä? Valkut vai tytöt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogivastaava.. :D Sovittiin, että tytöt ottavat vastuun vähän vanhempina, mutta heiltä kysytään kommentteja blogiin/sen suhteen. Tuun kirjottelemaan joko me-muodossa tai enemmän valkkumaisesti, saa nähdä - fiiliksen mukaan! :)

   Poista
 4. Jee, kiva että aloititte blogin, jään innolla seuraamaan! Tsemppiä uusiin haasteisiin, te olette yhdessä varmasti vahva tiimi :)

  Terveisin voimistelufani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja tsempeistä! :) Uskon, että siitä tulee vielä vahvuutemme (siis tiimistä) :D

   Poista
 5. Ootte mun lempijoukkue! (: ♥♥♥♥ :D
  Terkut Siirille ja Renitalle! (: ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!! <3 Kiitos ja oletan että terveiset myös takaisin ;)!

   Poista
 6. Kiva, kun teitte blogin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä täytyy myöntää että mekin ollaan aika innoissamme tästä :) xD

   Poista
 7. Teettehän alueringin leiristä postauksen ? Ihana blogi <3 Noi syksy 2012 kuvat on ihan parahita <333

  T:itsekkin jumppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siitä tulee seuraava postaus! Kiitos, oisin halunnu olla paikalla kun niitä otettiin xD <3 Tsemppiä syksyn treeneihin! :)

   Poista
 8. Voittekste liittää jotain blogeja tohon sivuun ? Ihana blogi <3 Ootte tosi mukavan olonen joukkue :) Ainakin kuvista voi päätellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokataan blogin ulkoasua vähitellen, mutta ei olla päätetty sitä vielä.. Ehkä pitäis kattella miten muilla joukkueilla on :D Kiitos <3 Tytöt on kyl aika mainioita :)!!

   Poista
 9. Tsemppiä leirille ;)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva ku teitte blogin. muistan vieläkin sen kerran kun ekaa kertaa näin kolibrit caribia cupissa ja silloin tuli jo sellanen wau että noi on hyviä mutta tosin nyt olen jo lopettanut voimistelun mutta tsemppiä treeneihin :)

  VastaaPoista
 11. tsemppiä kisoihin!

  T: faninne<3

  VastaaPoista
 12. Onks teijhän joukkues kaksosii Renita ja Siiri näyttää ainakin TOSI samanlaisilta?

  VastaaPoista
 13. oootte tosi notkeita.tsemppiä kisoihin

  VastaaPoista
 14. Tosi kiva blogi :)) Terkkuja Sannille!

  VastaaPoista
 15. Tiedän teidän teemat!!! Ne on ihan mahtavat!:) Terkkui Jeminalle!<3

  T:Jemina- fani

  VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)