perjantai 26. huhtikuuta 2013

Moi! Tässä vähän päivitystä kauden tapahtumista: Kevät 2013 on ollut siinä mielessä jännittävä, että kaksi kolmesta joukkueesta kisaa ensimmäistä kertaa 12-14 vuotiaiden sarjassa! On tullut paljon uutta niin valkuille kuin tytöillekin, mutta hyvinhän siitä on suoriuduttu :) Tällä kaudella saatiin ekaa kertaa myös pisteet!


Meidän viimesin kisa oli piiri, joten siitä vähän tarkemmin:

Kaksi viikkoa sitten kisattiin Liedossa ja aamu alkoi tuttuun tapaan harkalla, sekä myös kolmen joukkueen hiustenlaitolla :D Onneksi apuna oli liukuhihna-menetelmä, jossa Aija laittoi sliipatut ponnarit ja lähetti tytöt eteenpäin nutturantekijöille. Samalla meiningillä laitettiin meikit ja hileet. 


Black suoritti joukkueista ensimmäisenä muiden kannustaessa raivokkaasti :D Suoritus oli perushyvä, mutta ikäviä tasapainovirheitä näkyi :/

Katergorian odotusta jännittyneenä :)

Sen jälkeen oli aikaa katsoa suorituksia ja kannustaa muita joukkueita :) Pianeettojen jälkeen oli Celesten aika lähteä lämppäämään. Aija ja Maija ihmettelivät kun kerrankin kisa oli edellä ja reilusti.. Blue jäi katsomoon ja Jemina tajusi, että Pianeettoja on kaksi joukkuetta ja Celesten olisi pitänyt lähteä vasta sen jälkimmäisen jälkeen :D Mietimme myös, onkohan Maija ja Aija ihan paineissa siellä xD Pieniä hermonkiristyksiä oli ilmaantunut, mutta lopulta Celestellä oli juuri sopivasti aikaa ja valmistautuminen meni rauhallisissa merkeissä.


Bluen aika koitti ja Jemppu lähti etsimään sopivaa lämppätilaa. Tytöt hakivat kamat ja hajaantuivat ja minä kiertelin ympäri monitoimihallia neljän Bluen kanssa etsien muita xD Lopulta tapasimme Celesten luona :) Lämppätila löytyi juoksuradalta ja aikaa oli hyvin tehdä kaikki tarvittavat moovssit. Tehtiin myös ilmasupiirit pienellä tasanteella oven takana :D Sen jälkeen oli aika kannustaa Celeste!


Blue kannusti ylhäältä kun Celeste teki varman ja vapautuneen suorituksen! Tämä oli kyllä kauden paras :) Bea itki suorituksen jälkeen ja valkut oli varmoja et nyt on selkä menny :00 Mut vastaus olikin "Ku meil meni niin hyvin!!" Tän tai viimestään pisteiden jälkeen vähän kaikki liikuttu :')


Blue jatkoi lämppää Maijan ja Aijan liittyessä seuraan Jeminan loppuverkkauttaessa Celesteä. Fiilis oli hyvä ja pian olikin aika huuta tsemppihuuto ja astella matolle. Suoritus oli hyvä, mutta siihen mahtui myös valitettavia tutinoita ja eriaikaisuuksia :/ Tuloksena oli kuitenkin kauden parhaat pisteet ja valkut yrittivät piristää tunnelmaa :D


Lopuksi otettiin vielä kuvia! :)
Ohjeena oli hassuilme-kuva mut osa on vaan jäätyy jonnekkin xDPiirin hopeamitalistit!Wilma & Sanni :D <3


Nyt ollaan hiottu ja tehty vähän muutoksia ohjelmiin. Ensi viikolla Celeste on Barcelonassa ja Black ja Blue seuran näytöksessä :) Lisäksi Lotta kisaa luokkiksissa huomenna ja viikon päästä Wilma!

ps. Black ehti livistää ennen kun otettiin kuvia kisojen lopuksi :P

pps. osa kuvista Aluekisoista :D


8 kommenttia:

 1. Joo tosiaan meitä on kaks joukkuetta T. Tyttö Pianeetoista :)

  VastaaPoista
 2. Mitä tuloksia saitte ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluekisoista Celeste sai 14.75 ja Blue 12.80. Piirin kisassa Celeste sai 16.60 ja Blue 13.95. Black sijoittui kategoriaan 6 alueella ja piirissä.

   Poista
 3. mika celeste menee barcelonaan. onks niil jotkut kisat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barcelonassa järjestetään 3.-5.5. joukkuevoimistelun World Cup- ja Challenge Cup finaalit. Celeste osallistuu Barcelonan World Cupin yhteydessä järjestettävään lastensarjan joukkuevoimistelukilpailuun. :)

   Poista
 4. Mitä black sai viimeisistä kisoista paransiko ne? Miten celestellä meni barceloonassa? Kuinka monta tyttöä bluessa on?

  VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)