torstai 9. toukokuuta 2013

Celesten kisamatka Barcelonaan 2.-5.5.
Kolibrit Celesten tytöt saivat kokea ensimmäiseen kansainvälisen kisansa Espanjan Barcelonassa 3.-5.5. Joukkuevoimistelun World Cup- ja Challenge Cup finaalien yhteydessä järjestettiin myös kansainväliset lasten sarjojen joukkuevoimistelukilpailut, joiden 12-14 -sarjaan Celeste –joukkue osallistui.

Celeste ja Välimeri


Kisamatkalle lähdettiin heti vapun jälkeen aikaisella aamulennolla torstaina 2.5. Jännityksen aiheita oli itse kullakin. Joku lensi ensimmäistä kertaa, kaikkia jännitti kisa, valkkuja jännitti yhdeksän tytön ja yhden 3kk vanhan pikkumaskotin selviäminen reissusta ja joitakin saattoi myös jännittää, ehtiikö Barcelonassa shoppailla tarpeeksi..

Pitkän matkapäivän päätteeksi päästiin majoittumaan kivaan hotelliin ja lähdettiin heti syömään, koska kaikilla oli kova nälkä. Ravintolassa huomattiin, että pitääkin puhua englantia ”öö.. mites se menikään..” ”please ja thank you..” alkuun vähän kankeaa sönkötystä.. Torstai-iltana järjestettiin myös suoritusjärjestysten arvonta ja Aija-valkku kävi vetämässä Celestelle suoritusnumeron 5 omassa sarjassaan.

10 nälkäistä vatsaa


Perjantaina kisahallilla järjestettiin viralliset harjoitukset. Celesten harjoitus meni todella hyvin ja tytöt vaikuttivat keskittyneiltä ja rauhallisilta, vaikka kysessä olikin ensimmäinen kv-kisa. Harkan jälkeen lähdettiin syömään ja sitten hotellin uima-altaaseen pulikoimaan! Illalla tehtiin vielä kävelyretki Barcelonan keskustaan. Käveltiin keskuspuiston läpi ja otettiin ryhmäkuvia. Kierreltiin keskustan katuja ja ostettiin iltapalaksi pizzaleivät.
Valmistautumassa viralliseen harjoitukseen

Kävelyllä puistossa

Lauantaina kisa alkoi jo kymmeneltä, joten aamu aloitettiin aikaisin nutturanteolla ja meikillä. Valmistautuminen kisaan sujui rauhallisesti hallin monikielisestä hälinästä ja jännityksestä huolimatta. Tarkkaan aikataulutettu kisa olikin yhtäkkiä 15 minuuttia etuajassa, mutta tytöt tuntuivat olevan kisaan valmiina. Hyvä ryhti ja menoksi! Suoritus oli hyvä, yhtäaikainen ja huoliteltu! Pisteet jännittivät kuitenkin kovasti.. Celeste sai kisasta yhteispisteet 15.15 ja oli lopulta sarjassaan yhdestoista!! Sekä tytöt, että valmentajat olivat tästä todella innoissaan! Joukkueelta mahtava avaus kv-kisoissa ja vielä ensimmäisellä kaudella 12-14 –sarjassa! Sarjan muista suomalaisista joukkueista Sport Club Vantaan Varietee sai pisteikseen 17.10 ja sijoittui upeasti pronssille! Rantaperkiön Iskun Finea sai 15.50 ja Tampereen Voimistelijoiden Taika 15.40. Hyvä Suomi!

Onnistuneen kisasuorituksen jälkeen on helppo hymyillä :)

Hienon kisan jälkeen lähdettiin kuluttamaan vähäistä vapaa-aikaa Barcelonassa. Matkalla hotellille tytöt kävivät upottamassa varpaat rannan hiekkaan ja moikkaamassa Välimerta. Pienen lepohetken jälkeen lähdettiin pitkään odotetulle shoppailukierrokselle. Valkut antoivat luvan toteuttaa ”Shop ’til You Drop” –metodia ja ostarissa viihdyttiinkin melkein kymmeneen asti illalla. Mukaan tarttui mm. toppeja, herkkuja ja tuliaisia kotiin.
Välillä syötiin, että jaksettiin taas shoppailla


Sunnuntaina herättiin aikaisin aamupalalle ja lähdettiin kohti kotia. Bussi, lentokone, bussi, juna > KOTI :)

Kymmeniä kokemuksia rikkaampana! Celeste <3 Barcelona

4 kommenttia:

 1. Hyvä tytöt olkaa yhtä hyviä kisoissa!!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Kiva postaus ja onnea hienosta kisamenestyksestä :)

  Saanko udella, kuinka kalliiksi reissu kaikenkaikkiaan tuli ja montako päivää Barcelonassa vietitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, saa udella, mutta vastailen mielellään kysymyksiisi sähköpostissa. Voit laittaa postia tulemaan: mmnisk(at)utu.fi , mikäli haluat tarkempaa tietoa matkastamme. :)

   -Maija

   Poista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)