perjantai 10. toukokuuta 2013

SM-kisahuumaa!!


Ihan vasta äsken opeteltiin kevään ohjelmia ja nyt kausi jo huipentuu viimeisiin kisoihin!! Kolibreista Black viimeisteli kisakautensa jo viime sunnuntaina kisoissa Turussa ja Bluella ja Celestellä taas on jännittävä viikonloppu edessä Tampereella!Tässä kuulumisia Blackin kisaviikonlopusta:
Kolibrit Black- joukkue osallistui 4.-5.5. järjestettyihin Tyttöjen hyvänmielenkilpailuihin Turussa. Blackin kisapäiväksi osui sunnuntai. Lauantaina pidettiin kilpailuun valmistava treeni Energymillä, jonne Veera kiirehti melkeinpä suoraan rytmisen luokkanousukilpailujen matolta. Kisaan saatiin kuitenkin hyvä valmistautuminen ja sunnuntain kisapäivää odoteltiin jo innolla.
Sunnuntaina Blackin suoritusnumero oli 40. Harkkasuoritus jäi lyhyeksi toimimattoman cd- levyn vuoksi, mutta joukkue pääsi kuitenkin harjoitusten loputtua matolle vielä uudelleen käymään kuviot läpi. Pienen vastoinkäymisen jälkeen kaikki muu sujui kuitenkin mukavasti. Kilpailusuoritus oli ehdottomasti kauden siistein ja vaikka muutamia pieniä epävarmuuksia ohjelmaan mahtuikin, oli joukkue ja valmentaja tyytyväinen suoritukseen. Suorituksella yllettiin kategoriaan 6. Ja vaikka muu Kolibriporukka tällä kertaa poikkeuksellisesti puuttuikin kannustusjoukosta, Black sai kannustusta seuran muilta joukkueilta sekä runsaslukuiselta kisayleisöltä.

Kilpailujen jälkeisen viikon Blackin tytöt ovat tuulettaneet ajatuksiaan tanssitreenien merkeissä. TNV:n Enerteensien valmentaja Jenny Pitkäkaski on ollut pitämässä Blackin tytöille vähän erilaista treeniä! :)

 
Black odottaa kategoriaansa


Blue ja Celeste valmistautuvat vielä perjantaina viimeisessä treenissä viikonlopun kisakoitokseen ja heti treenien jälkeen suunnataan kohti Tamperetta. Jännitys ja odotus on kova! Tähän se kausi taas huipentuu! Tsemppiä kaikille viikonlopun kisaajille, Tampereella nähdään! :)
p.s. Etsimme riveihimme uusia voimistelijoita! Oletko 99-02 syntynyt ja joukkuevoimistelua tositarkoituksella harrastava? Voit hakea Kolibrit tiimiin sunnuntaina 19.5. Energymillä (Vähäheikkiläntie 52) klo 11-12.30 järjestettävässä hakutilaisuudessa!

2 kommenttia:

  1. Treenaako black blue ja celeste kesällä

    VastaaPoista
  2. Heinäkuussa pidämme lomaa, muuten treenataan kesällä normaalisti.

    VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)