perjantai 29. marraskuuta 2013

Blue kilpasarjojen välinemestaruuskisoissa Jyväskylässä

Blue valmiina viikonlopun koitoksiin :)
Bluen ensimmäinen kilpasarjojen mestaruuskisa-reissu alkoi perjantaina illalla viimeisten harjoitusten jälkeen, kun Jyväskylään lähdetiin yhdessä Cowahien, Ixian ja Exean kanssa. Fiilis oli katossa jo perjantaina :) Matkalla laitettiin kisanutturat valmiiksi, koska aamun aikataulu oli tiukka. Perillä painuttiin suoraan nukkumaan, koska Jyväskylässä oltiin vasta kympin jälkeen illalla.

Yhteiskuva Blue <3 Cowahit
 
Koko kisaviikon oli ilmassa väreillyt jännitystä. Upeasti alkanut kausi ja ehkäpä myös ulkoapäin tullut huomio ja odotukset aiheuttivat tutinoita jo treenisalilla. Lauantain aamuharkka oli kuitenkin tasainen vaikka ilmaisuun jäi vielä toivomisen varaa. 
Palautetta harkan jälkeen

Kisalämpän runnelma oli rento ja Jemina ja Anna ehtivät myös mukaan omilta kisavalmisteluiltaan. 


Jemina ja Anna testaavat voisiko Cowisten ohjelmaa tehdä vanteella..

Hermostuneisuutta oli kuitenkin edelleen ilmassa. Alkukilpailun kisasuoritus ei täysin ollut taattua Blue-laatua vaan mestaruuskisojen tuomat paineet valitettavasti tulivat kisamatolle mukaan ja tuli outoja virheitä, mitä normaalisti ei Bluen suorituksiin eksy.

Heti suorituksen jälkeen harmitti koko tiimiä ja kun kategoriaksi saatiin kuin saatiinkin upea A, olivat kaikki enemmän kuin innoissaan. Huumaantuneet tytöt kiljahtelivat riemusta ja kisakuvien ottaminen voitiin unohtaa onnenkyynelien sekoittaessa meikit. Taisi valkkujenkin silmäkulmat hieman kostua :) Sunnuntain finaaliin lähdettäisiin viiden parhaan joukossa, KÄSITTÄMÄTTÖMÄN HIENOA!Iltapäivä seurattiin kisoja ja kannustettiin muita, erityisesti oman seuran Tixiaa ja muita oman alueen joukkueita :)

Sunnuntai-aamuna saavuimme hallille ensimmäisten joukossa. Pääsimme lämppäämään kisamatolle ja tunnelma oli rauhallinen ja luottavainen. Vilma matolla

Matolla treenasi samaan aikaan Victoire. Heidän tsemppilevyllä oli samoja biisejä kuin meidänkin levyllä, mikä toi toivottua rentoutta valmistautumiseen. Aamuharkassa todella tavoitettiin Zen. Blue oli rauhallinen ja rento oma itsensä, voimistelu oli kaunista ja täsmällistä ja ilmaisu välittyi vaikka kello oli vasta 9:12. Tässä oli sitä aiemmin mainittua Blue-laatua!!!


Välipalaa ennen meikkiä ja lämppää


Päivän kisavalmistautuminen oli hyvä. Meikkailimme rauhassa ja kuuntelimme tsemppilevyä. Aijan ja Emmin oli pakko välillä laulaa sillä levy temppuili ja pätki vähän väliä ;) Sanni venyy

Vielä osien hiomista ennen kuin puku laitetaan päälle

Meikit ja kaikki valmiina

Musan kuuntelua

Tytöt keskittymässä

Viimeinen kokonainen ennen suoritusta

Kisalämpässä näkyi keskittyneitä ilmeitä ja lopulta matolle lähti upea ja onnellinen joukkue. Täysin jännityksiä ei oltu onnistuttu karistamaan, mutta koko joukkue teki ilmaisullisen suorituksen huippufiiliksellä.  

Hali suorituksen jälkeen

Ensimmäiset pisteet kilpasarjassa jännittivät ja niiden avulla Blue ylsi hienosti kuudenneksi.


Pusuja <3

Nice nice..

Aija, Emmi ja tytöt

Koko kausi on ollut tiimille mahtava kokemus ja mestaruuskisat kruunasivat ihanan kauden!


2 kommenttia:

  1. mitkä teijän pisteet oli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkukilpailussa saatiin A kategoria ja loppukilpailussa pisteitä tuli 4.1 / 3.2 / 7.8 = 15.1, joilla sijoituttiin kuudensiksi! :)

      Poista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)