keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Blue valmiina Jyväskylään!

Kolibrit Blue -joukkue on treenannut hyvillä mielin viimeisenä viikkona ennen kauden pääkisoja! Tyttöjen mukaan vielä ei jännitä, vaikka kisaa odotetaan jo todella paljon! Fiilis on hyvä ja rauhallinen, koska ohjelmaa on harjoiteltu niin paljon!

Viimeksi kisamatolla oltiin Länsi-Suomen aluekisassa ja siellä saadusta kultaisesta mitalista tuli valtavasti hyvää tsemppiä kauden viimeistelyyn! Tässä muutama kuva aluekisasta. Kuvat on lainattu täältä.

Kuva: Anni / Shining Stars

Kuva: Anni / Shining Stars

Kuva: Anni / Shining Stars

Kuva: Anni / Shining Stars

Kuva: Anni / Shining Stars

Viimeisellä viikolla ollaan keskitytty pikkuriikkisten yksityiskohtien viimeistelyyn ja ohjelman eläytymiseen. Treenisalilla on ollut todella hyvä tunnelma. Vasta syksyllä Bluessa aloittaneet tytöt ovat yhtä mieltä siitä, että jo pienessä ajassa joukkue tuntuu omalta ja ihanalta! Joukkueen kokoonpanot ovat muuttuneet paljon muutaman viime vuoden aikana ja vasta nyt ollaan päästy rauhoittumaan ja keskittymään omaan tekemiseen joukkueena. "Hyvin ollaan hitsauduttu yhteen ja joukkueesta on tullut tiivis ja läheinen". Tyttöjen päätös siirtyä kilpasarjaan on antanut joukkueella omat selkeät tavoitteet ja vahvistanut joukkueen identiteettiä!"Hyvällä fiiliksellä lähdetään kisaan!" Tytöt miettivät viimeisen kisan tavoitteikseen ainakin, että päästään finaaliin ja siellä saadaan hyvä, ilmaisullinen suoritus. Fiiliksen ja elämyksen näyttäminen ja ilmaisu olivat kaikilla mielessä kisaa silmällä pitäen. Muistettiin myös, että nyt pitää saada se sama eläytyminen jokaiseen harkkaan, jotta lauantaina ja sunnuntaina esitys on varma! Salilla treeni siis jatkuu vielä muutaman päivän.. :)
Pikkufani oli tullut harkkoja katsomaan, iloinen kiljahtelu ei häirinnyt tyttöjen keskittymistäJoitakin Bluen tyttöjä kisan odotus sittenkin jo vähän jännitti. Kisamatkaa kuitenkin kaikki odottivat jo innolla. "Tulee varmaan ihana reissu!" Vähän oltiin myös haikeana, että tämä on viimeinen kerta, kun kisataan tällä ohjelmalla!! ...ja samaan hengenvetoon jollain oli jo hyvä idea kevään ohjelmasta, puvusta, meikistä..! ;)Kolibrit Blue toivottaa kaikille onnistumisen hetkiä viikonlopun kisoissa! Jyväskylässä nähdään! <34 kommenttia:

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)