maanantai 29. syyskuuta 2014

Blue kilpasarjan rinkileirillä Kisakalliossa

Kuvat leirinäytöksestä: Kipinä

Kolibrit Blue leireili viikonloppuna Kisakalliossa kilpasarjan rinkileirillä. Tytöt kirjoittivat itse ylös mietteitä eri tuntien sisällöstö ja siitä mitä opittiin! Tässä kuvia ja Bluen kuulumisia leiriltä:
Johanna Tuovisen pitämä perustreeni oli leirin ensimmäinen tunti lauantaina. Tunnilla tehtiin keskivartaloa, laihaksia ja käsiä. Alkulämpässä tehtiin kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja juostiin ympäri salia. Opittiin muutama uusi liike. Tunti oli kiva ja hyödyllinen. (Rebeca ja Jenna)


Sergion tunnilla uusia ja monipuolisia tapoja kehittää lihaksia. Treenattiin esimerkiksi syviä vatsalihaksia, jalkojen lihaksia, sekä käsilihaksia. Tunnilla saatiin myös englanninkielen sanaston laajennusta :) (Sanni ja Sonja)
 


Kehonhallinta lauantaina ja sunnuntaina Kreetta Astalan kanssa oli erittäin hyödyllistä keskivartalolle. Lauantaina teimme paljon keskivartalon lihasvoimaa sekä harjoittelimme oikeaa asentoa käsillä seisonnassa. Teimme myös hauskoja, opettavaisia ja rankkoja juttuja. Lauantain päätteeksi teimme katkarapu -liikettä, joka oli super raskas mutta todella kehittävä sekä hauska. Sunnuntaina jatkoimme käsilläseisontoja sekä muiden lihasliikkeiden harjoittelua. Kehonhallinta oli Kreetan kanssa erilaista mitä normaalisti teemme treenisalilla, mutta juuri sen takia erittäin hyödyllistä sekä kivaa! (Olga ja Ida)
 
 Tyttöjen lempiliike "katkarapu"


Temppuilua... 


Hanna-Marin pitämällä lajitaidon näytetunnilla harjoittelimme vartalon ja jalkojen kannatusta sekä nopeutta. Hanna-Mari on tuomaroinut meitä kisoissa ennenkin, joten oli kivaa harjoitella hänen ohjauksessaan. Kanssamme tunnilla olivat Mintut, Leia ja Mimosa. Hanna-Marin tunti oli kiva ja hyödyllinen. (Vilma, Ella ja Lotta)Emilia Suokon pitämällä lajitutkinto -tunnilla teimme erilaisia liikkeitä, joita yhdistimme eri sarjoihin. Teimme myös naruhyppyjä, sekä selän ja jalkojen avauksia erilaisten liikkeiden myötä. Tunnit olivat hyödyllisiä ja kehittäviä. (Ida K. ja Janita)
Kasva urheilijaksi -testeissa käytiin läpi monia eri ominaisuuksia. Testit olivat hauskat, mutta vaativat. Punnerrukset ja sukkulajuoksu olivat rankimmat. (Vilma, Ella ja Lotta)
 


  

Leirinäytöksessä tytöt pääsivät esittämään syksyn kisaohjelman. Leirinäytöksen kuvat ovat Kipinä -joukkueen tyttöjen ottamia! Kiitos kun saimme lainata kuvia! :)

Ohjelmasta saatiin myös palautetta tuomaritunnilla.

Tuomaritunnilla teimme vaikeusosia ja saimme hyödyllisiä vinkkejä erityisesti tasapainoihin. Emme ehtineet tehdä kovin montaa liikettä, koska aikaa oli niin vähän. Tunti oli kuitenkin todella opettavainen, sekä hyödyllinen. (Emilia ja Katariina)

 
Vielä muutama yhteiskuva leiriltä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)