tiistai 30. syyskuuta 2014

Celesten ja Valerien kummitreeni
Lahjan Tytöissä jokaisella voimistelujoukkueella on oma kummijoukkue. 12-14v. SM-sarjan joukkue Kolibrit Celeste toimii kummijoukkueena 10-12v. sarjassa voimistelevalle Valerielle. Kummijoukkueet järjestävät jokaisella kaudella yhteisiä harjoituksia. Kisoissa kummeja tsempataan ja kannustetaan, sekä iloitaan yhdessä hyvistä tuloksista!


Oma kummi on molemmin puolin kasvattava kokemus. Vanhemmat tytöt saavat ottaa vastuuta uusien liikkeiden opettamisesta ja nuoremmat pääsevät näkemään millaisia taitoja on tärkeää opetella. Voimistelijat pääsevät antamaan toisilleen palautetta ja jakamaan  kokemuksia toisten yhtä innostuneiden kanssa!
Perjantaina syyskauden ensimmäiset kummitreenit alkoivat Celesten ja Valerien yhteisellä baletilla, jonka jälkeen tytöt jakautuivat uusiin kummipareihin, sillä molempiin joukkueisiin on tullut lisää tyttöjä. Joukkueet esittivät vuorotellen syksyn kisaohjelmia ja kummiparin tehtävänä oli antaa palautetta suorituksen eri osa-alueista. Lopuksi otettiin vielä kummipareista hauskoja taitokuvia ja koko porukalla yhteiskuvia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaamme kaikkiin kommentteihin mutta asiattomia emme julkaise! :)